Laboratorija

Alergije i autoimu dijagnostika

Kako znate da li su simptomi djeteta uzrokovani alergijom – ili čak nekoliko alergija? Precizna dijagnostička alergija omogućava bolje upravljanje, liječenje i blagostanje. I sve to može početi jednostavnim testom krvi, moćnim alatom dostupnim za zdravstvene i laboratorijske profesionalce širom svijeta.

Tačna dijagnoza
Ako sumnjate da je alergija uzrok simptoma djeteta ili odraslih, prvi korak je da napravite adekvatnu dijagnozu, zasnovanu na detaljnoj istoriji slučajeva, kliničkom posmatranju i testiranju specifičnih antitela.

Rezultat ovih testova pomaže u potvrđivanju sumnje na alergiju i utvrđivanju alergena koji napadaju, ili da isključe alergiju sve zajedno.

Kako krvni test može pomoći doktoru ?

Odlučivanje alergije može biti isto toliko važno kao i potvrda. Ako je alergija isključena kao uzrok simptoma, možete smanjiti zabrinutost i nepotrebno izbegavanje hrane ili lekove. Takođe možete nastaviti da tražite druge uzroke. Uz test alergijske krvi, dobijate precizan i pouzdan odgovor na profil alergije pacijenta. To takođe može pomoći otkrivanju skrivenih rizika, kao što su alergije zbog unakrsnih reakcija.

Rezultat ovih testova se koristi da potvrdi sumnju na alergiju i da odredi alergene koji napadaju, ili da isključe alergiju sve zajedno.
Vođeni rezultatom, individualni plan za upravljanje i tretiranje alergije može biti prilagođen, kako bi se postigao poboljšani kvalitet života i sveukupno blagostanje.

Odlična laboratorijska vrednost sa pouzdanim rezultatima testa

Da li upravljate testovima alergije u laboratoriji? U tom slučaju, ove stranice će vam pružiti dodatne informacije o našem širokom spektru proizvoda i rešenja. Resursi koji će vam pomoći u testiranju alergije na sledeći nivo i pružiti odlične rezultate uz visoku operativnu efikasnost